Λεωφ. Βεΐκου 36, Γαλάτσι
217 0006600

Άλλες Δραστηριότητες Canopus Brokers

Άλλες Δραστηριότητες

 

Από τον Ιούνιο του 2020, η εταιρία μας είναι πλέον μέλος του μεγαλύτερου κτηματομεσιτικού δικτύου σε παγκόσμιο επίπεδο. Πιστοί στις δεσμεύσεις μας για πρόοδο και εξέλιξη, μέσα σε μια δύσκολη περίοδο, αποδεχθήκαμε την πρόκληση να δημιουργήσουμε το ισχυρότερο γραφείο στην ευρύτερη περιοχή, με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών μας στα πρότυπα που εργάζονται τα αντίστοιχα γραφεία στις Η.Π.Α.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ ΑΒΕΕ

Από τις αρχές του 2014 η εταιρία έχει εισέλθει και στο χώρο της λιανικής εμπορίας υγρών καυσίμων, διατηρώντας ιδιόκτητο πρατήριο παροχής καυσίμων και ενέργειας, υπό το σήμα της BP, συνεργαζόμενη αποκλειστικά με την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ ΑΒΕΕ.

 

VIVA ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Από το τέλος του 2019 η εταιρία αποτελεί αντιπρόσωπο του Ιδρύματος Ηλεκτρονικού Χρήματος VIVA ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε., μετά από σχετική άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος, και στην έδρα της λειτουργεί σημείο εξυπηρέτησης και πληρωμών Viva Spot.

 

WORLDBRIDGE - ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Από τις αρχές του 2020 η εταιρία αποτελεί αντιπρόσωπο του Ιδρύματος Πληρωμών WORLDBRIDGE - ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε., μετά από σχετική άδεια της Τράπεζας της Ελλάδος, και στην έδρα της λειτουργεί σημείο πληρωμών μέσω της Εθνικής Τράπεζας, i-bank Pay Spot.

 

 

 

Share it:

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρομαι για...

ΝΕΑΤα τελευταία νέα μας

Η ΕΤΑΙΡΙΑΣυνεργασίες