Λεωφ. Βεΐκου 36, Γαλάτσι
217 0006600

Αγοραπωλησίες Canopus Brokers

Αγοραπωλησίες

Θέλετε να πουλήσετε ή να εκμισθώσετε ;

Αν έχετε κάποιο ακίνητο που θέλετε να πουλήσετε ή να ενοικιάσετε, το γραφείο μας μπορεί να σας βρει γρήγορα και άμεσα τον κατάλληλο ενδιαφερόμενο για την περίπτωση σας. Έχουμε την συνολική εικόνα της αγοράς και την απαραίτητη εμπειρία για να εκτιμήσουμε το ακίνητο σας, ούτως ώστε να μη χάσετε πολύτιμο χρόνο ζητώντας κάτι που είναι εκτός της αγοράς αλλά ούτε και να χάσετε χρήματα μη έχοντας εκτιμήσει σωστά την περιουσία σας.

Διαθέτουμε ένα μεγάλο πελατολόγιο στο οποίο μπορούμε να ανατρέξουμε ανά πάσα στιγμή ώστε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και για κάθε σχεδόν περίπτωση. Μπορούμε να προωθήσουμε άμεσα και με μεγαλύτερη ασφάλεια για εσάς το ακίνητο που διαθέτετε και πολύ σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της πώλησης ή εκμίσθωσης.

Ψάχνετε να αγοράσετε ή να μισθώσετε ;

Η εύρεση του κατάλληλου ακινήτου για αγορά ή ενοικίαση δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Σκεφτείτε μόνο με πόσους άγνωστους ιδιοκτήτες θα πρέπει να μιλάτε κάθε μέρα, να σας περιγράφουν τα ακίνητά τους τηλεφωνικώς, πάντα από τη δική τους υποκειμενική οπτική. Και με την τιμή τι κάνετε ; Πως θα εκτιμήσετε αν αυτή ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία του ακινήτου που σας ενδιαφέρει ; Η αναζήτηση του κατάλληλου ακινήτου είναι πάρα πολύ δύσκολη και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι χάσιμο πολύτιμου χρόνου για τον ενδιαφερόμενο.

Απευθυνθείτε στο γραφείο μας που στελεχώνεται από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία, που θα καταγράψουν τις ανάγκες σας και ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες, θα σας προτείνουν μόνο τις καλύτερες ευκαιρίες για την περίπτωσή σας, μέσα από δεκάδες ή και εκατοντάδες ακίνητα.

Πως δουλεύουμε

Το γραφείο μας λειτουργεί και αποδέχεται εντολές μόνο κατ’ αποκλειστικότητα. Αυτό σημαίνει ότι τα ακίνητα που θα βρείτε στο γραφείο μας είναι μοναδικά και δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού και σε κανένα άλλο μεσιτικό γραφείο.

Επίσης, για τους πωλητές ή εκμισθωτές, αυτό σημαίνει ότι το ακίνητό σας θα τύχει ιδιαίτερης μεταχείρισης και προβολής και δεν θα κυκλοφορεί σε όλα τα μεσιτικά γραφεία της χώρας, σε κάθε εφημερίδα και σε κάθε ιστοσελίδα, με διαφορετικά χαρακτηριστικά και τιμές, ανάλογα με τα γραφεία που ενδεχομένως έχετε αναθέσει την πώληση ή εκμίσθωση του ακινήτου σας.

Η ανάθεση του ακινήτου σας σε περισσότερα του ενός μεσιτικά γραφεία, δεν θα βοηθήσει στην πώληση ή στην ενοικίασή του, αντίθετα, μπορεί να την δυσκολέψει και να ρίξει την τιμή.

Δεν «καίμε» το ακίνητό σας, το πουλάμε ή το ενοικιάζουμε στην τιμή που θέλετε και πραγματικά αξίζει.

 

Share it:

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρομαι για...

ΝΕΑΤα τελευταία νέα μας

Η ΕΤΑΙΡΙΑΣυνεργασίες