Λεωφ. Βεΐκου 36, Γαλάτσι
217 0006600

Θέσεις Εργασίας Canopus Brokers

Θέσεις Εργασίας

Αν είστε άνω των 30 ετών, με εμπειρία στην επικοινωνία και στις πωλήσεις και σας χαρακτηρίζει η υπομονή, η επιμονή και η συνέπεια, τότε ίσως να βρίσκεστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση των επαγγελματικών σας στόχων. Δεν αναζητάμε ευκαιριακούς συνεργάτες, αλλά μόνιμα μέλη μια δυνατής ομάδας.

Αν πιστεύετε ότι διαθέτετε τα προσόντα και ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε με την εταιρία μας, επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στο info@canopus.gr (αν πρόκειται για συνεργασία στον Ασφαλιστικό κλάδο), ή στο info@remax-canopus.gr (αν πρόκειται για συνεργασία στον Κτηματομεσιτικό κλάδο).

Το βιογραφικό σας θα αξιολογηθεί και εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις θα κληθείτε για συνέντευξη, η οποία θα πραγματοποιηθεί online.

«Αν δεν είσαι πρόθυμος/η να εργαστείς για το καλύτερο, θα πρέπει να συμβιβαστείς με το μέτριο».

REAL ESTATE AGENTS - ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

  • Σκέφτεστε μια νέα καριέρα στο χώρο του Real Estate ;
  • Μήπως κουραστήκατε από την ίδια παλιά ιστορία ;
  • Τότε γράψτε τη δική σας μέσα από τη RE/MAX Canopus !

Η RE/MAX Canopus είναι η σωστή επιλογή για όποιον έχει maximum φιλοδοξίες και maximum κίνητρα. Βάλτε τον εαυτό σας σε μια ενεργητική, συνεργατική κουλτούρα και δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να πετύχετε. Το αποτέλεσμα ; Η δυνατότητα να ακολουθήσετε τον τρόπο ζωής που θέλετε.

Γιατί RE/MAX σημαίνει :

  • Maximum Αποτελέσματα
  • Maximum Προμήθεια
  • Maximum Συνεργασία
  • Maximum Εξυπηρέτηση
  • Maximum Απόδοση

Στη RE/MAX Canopus θα λάβετε πολύ περισσότερα από μια τυποποιημένη εκπαίδευση και καθοδήγηση. Θα αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα εκείνα τα εργαλεία που θα ολοκληρώσουν την ανάπτυξή σας σαν Σύμβουλος Ακινήτων. Αυτή η προσέγγιση δεν έχει τέλος. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας σας θα είστε εκτεθειμένοι σε συνεχείς ευκαιρίες και προκλήσεις για την εξέλιξη και βελτίωση της δικής σας επιχείρησης ακινήτων.

Στη RE/MAX Canopus θα έχετε στη διάθεσή σας μια ολόκληρη σειρά από τεχνολογικούς πόρους αιχμής. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων διαχείρισης δυνητικών πελατών αλλά και ακινήτων, να παραπέμψετε πελάτες σε συμβούλους και γραφεία σε όλο τον κόσμο, να δημιουργήσετε δικές σας στρατηγικές μάρκετινγκ και πολλά άλλα.

Στη RE/MAX Canopus, δουλεύετε για τον εαυτό σας, αλλά όχι μόνοι σας !

Η εταιρία μας εστιάζει σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διαθέτει ο υποψήφιος/α. Θα μπορούσε κάποιος/α να διαθέτει αρκετά πτυχία και ακαδημαϊκούς τίτλους αλλά εάν δεν διαθέτει τα σωστά χαρακτηριστικά, δεν θα εξελιχθεί σε έναν καλό Σύμβουλο Ακινήτων. Στην πραγματικότητα, πάνω απ' όλα, η προσωπικότητα είναι ένα βασικό στοιχείο για την επιτυχία. Ορισμένα άλλα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την αυτοπεποίθηση - καθώς θα αντιμετωπίζετε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους κάθε μέρα - εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας, πάθος και φιλοδοξία. Και όπως συμβαίνει με τις περισσότερες σταδιοδρομίες πωλήσεων, θα πρέπει να είστε ενθουσιασμένοι, αποφασισμένοι και φιλικοί.

Η ύπαρξη μεταφορικού μέσου κρίνεται απαραίτητη, καθώς και η δυνατότητα να επενδύσετε στον εαυτό σας και στην ανάπτυξη και προβολή της δικής σας επιχείρησης.

Στείλτε μας τώρα το βιογραφικό σας στο info@remax-canopus.gr ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ, συμπεριλαμβάνοντας απαραιτήτως τυχόν προηγούμενη εμπειρία στο χώρο, ή σε θέσεις πωλήσεων, marketing, δημοσίων σχέσεων, εξυπηρέτησης πελατών, κλπ. Μετά από αξιολόγηση θα ακολουθήσει η πρώτη συνέντευξη, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω zoom.

Share it:

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρομαι για...

ΝΕΑΤα τελευταία νέα μας

Η ΕΤΑΙΡΙΑΣυνεργασίες