Λεωφ. Βεΐκου 36, Γαλάτσι
210 2132223

Θέσεις Εργασίας Canopus Brokers

Θέσεις Εργασίας

Αν είστε άνω των 30 ετών, με εμπειρία στην επικοινωνία και στις πωλήσεις και σας χαρακτηρίζει η υπομονή, η επιμονή και η συνέπεια, τότε ίσως να βρίσκεστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση των επαγγελματικών σας στόχων. Δεν αναζητάμε ευκαιριακούς συνεργάτες, αλλά μόνιμα μέλη μια δυνατής ομάδας.

Αν πιστεύετε ότι διαθέτετε τα προσόντα και ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε με την εταιρία μας, επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στο canopos.gr@gmail.com.

Το βιογραφικό σας θα αξιολογηθεί και εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις θα κληθείτε για συνέντευξη.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω κείμενο, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα πως δουλεύει ο κλάδος και να μην χάνετε το χρόνο σας με κάτι που δεν σας ταιριάζει ή δεν σας εκφράζει. Αν έχετε απορίες, είμαστε εδώ για να τις συζητήσουμε...

«Αν δεν είσαι πρόθυμος/η να εργαστείς για το καλύτερο, θα πρέπει να συμβιβαστείς με το μέτριο».

REAL ESTATE AGENTS - ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η RE/MAX Canopus, εταιρία συμβούλων & διαχείρισης ακινήτων με έδρα στο Γαλάτσι, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του δικτύου και των δραστηριοτήτων της, αναζητά δύο (2) νέους Συνεργάτες, Συμβούλους Ακινήτων – Μεσίτες, από την ευρύτερη περιοχή κέντρου Αθήνας και Βορείων & Ανατολικών Προαστίων.

Αν πραγματικά έχεις υψηλούς εισοδηματικούς – επαγγελματικούς στόχους, έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τα εργαλεία, για να σε βοηθήσουμε να τους πετύχεις, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αναζητάμε αποκλειστικά Συνεργάτες με δημιουργική και επιχειρηματική νοοτροπία, διάθεση, όρεξη και φιλοδοξίες, που θέλουν να αποκτήσουν ένα υψηλό ετήσιο εισόδημα που συνδυάζεται με ελεύθερο ωράριο εργασίας και ανεξαρτησία.

Απαραίτητα προσόντα :

 • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη ή παρόμοια θέση, ή στο χώρο των πωλήσεων, marketing, ή ως ελεύθερος επαγγελματίας του χώρου.
 • Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή, προγραμμάτων γραφείου και του διαδικτύου.
 • Επιμονή, υπομονή, μεθοδικότητα και δυνατότητα πιστής εφαρμογής οργανωτικών σχεδίων.
 • Επικοινωνιακή & ευχάριστη προσωπικότητα, με αυτοπεποίθηση, που να εμπνέει εμπιστοσύνη.
 • Ύπαρξη μεταφορικού μέσου.

Παρέχεται :

 • Πανίσχυρο Brand Name (RE/MAX), από τα πιο αναγνωρίσιμα παγκοσμίως στο χώρο του Real Estate.
 • Άκρως ανταγωνιστικό πακέτο προμηθειών, από τα υψηλότερα της αγοράς + Bonus παραγωγικότητας.
 • Διαρκής επιμόρφωση και εξειδικευμένη εκπαίδευση από τους κορυφαίους στο Real Estate.
 • Προοπτικές εξέλιξης και δυνατότητα πλήρους κάλυψης εξόδων.

Πληροφοριακά :

 • Οι θέσεις αφορούν ελεύθερη συνεργασία με έγγραφη σύμβαση και αμοιβή είτε μέσω Α.Π.Υ., είτε μέσω Τίτλου Κτήσης (πρώην Απόδειξη Δαπάνης) και όχι υπαλληλική σχέση. Δεν αναζητάμε υπαλλήλους, αλλά Συνεργάτες που θέλουν να ενταχθούν σε ένα μεγάλο δίκτυο και να προοδεύσουν.
 • Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι διατεθιμένοι να επενδύσουν στον ΕΑΥΤΟ τους και στην εκπαίδευσή τους και να έχουν την υπομονή για 2-3 μήνες, από την έναρξη της συνεργασίας μας, για να δουν τα πρώτα αποτελέσματα, εφόσον φυσικά εφαρμόζουν στην πράξη την εκπαίδευση τους.
 • Συνεργασία για εμάς σημαίνει ότι (συν)εργαζόμαστε από κοινού για έναν κοινό στόχο. Δεν δουλεύετε για εμάς, αλλά πρωτίστως για τον ευατό σας. Κι εμείς είμαστε εδώ να σας στηρίξουμε στα πρώτα σας βήματα και είμαστε απόλυτα έτοιμοι να εργαστούμε για εσάς σε όλα τα επίπεδα, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας.

Αν πιστεύετε ότι σας αξίζει κάτι παραπάνω και έχετε τη θέληση να το αποκτήσετε, ο χώρος του Real Estate μέσω της RE/MAX Canopus, είναι το κατάλληλο πεδίο για να δραστηριοποιηθείτε και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται εμπιστευτικές και τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή και δεν κοινοποιούνται με κανένα τρόπο και σε κανένα τρίτο, και διαγράφονται άμεσα, εφόσον δεν προκύψει συνεργασία.

Share it:

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρομαι για...

ΝΕΑΤα τελευταία νέα μας

Η ΕΤΑΙΡΙΑΣυνεργασίες