Λεωφ. Βεΐκου 36, Γαλάτσι
217 0006600

Ανάθεση Ακινήτου Canopus Brokers

Ανάθεση Ακινήτου

Πώληση ή εκμίσθωση ακινήτων

Αν θέλετε να πουλήσετε ή να εκμισθώσετε το ακίνητό σας είμαστε στη διάθεσή σας. Στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της αντίστοιχης φόρμας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για τις λεπτομέρειες.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και σύντομη και μετά από μια επίσκεψη στο ακίνητο θα σας ζητηθεί να υπογράψετε την αντίστοιχη εντολή.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι αναλαμβάνουμε μόνο κατ' αποκλειστικότητα την πώληση ή ενοικίαση του ακινήτου σας και αυτό γιατί δίνουμε ιδιαίτερη σημασία και προσοχή σε κάθε πελάτη.

Η αποκλειστική συνεργασία μαζί μας θα εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό οικονομικά αποτέλεσμα και στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

Δεν θα επιτύχετε υψηλότερη τιμή αναθέτοντας το ακίνητό σας σε πολλά μεσιτικά γραφεία, αλλά μάλλον το αντίθετο. Η άστοχη υπερπροβολή του ακινήτου σας είναι βέβαιο ότι θα ρίξει την τιμή του.

Εσείς θα ζητούσατε να δείτε κάποιο ακίνητο, είτε πρόκειται για αγορά είτε για ενοικίαση, το οποίο το έχετε δει να διαφημίζεται και για μεγάλο χρονικό διάστημα από πολλά διαφορετικά γραφεία και σε διαφορετικές τιμές; Αυτό μάλλον θα πρέπει να σας δημιουργήσει κάποιες δεύτερες σκέψεις, ότι δηλαδή κάτι δεν πάει καλά με στο συγκεκριμένο ακίνητο ή ότι έχει ίσως κάποια "κουσούρια".

Διαφημίζουμε και προβάλλουμε σε διαφορετικά μέσα και σε κατάλληλους και διαφορετικούς χρόνους το ακίνητό σας, με ιδιαιτέρως προβεβλημένες καταχωρήσεις, που αυτομάτως προσελκύουν σοβαρούς υποψηφίους αγοραστές ή ενοικιαστές, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουμε και ένα μεγάλο έτοιμο πελατολόγιο αποτελούμενο μόνο από σοβαρούς και αξιόπιστους επενδυτές με την αντίστοιχη οικονομική ευχέρεια. Ο χρόνος είναι πολύτιμος για όλους μας και σκοπός μας είναι να επιτύχουμε γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα και όχι να σας ταλαιπωρούμε παρουσιάζοντας σας πιθανούς υποψηφίους που όμως δεν ενδιαφέρονται σοβαρά για το ακίνητό σας.

Εμπιστευτείτε μας και δεν θα χάσετε.

Share it:

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρομαι για...

ΝΕΑΤα τελευταία νέα μας

Η ΕΤΑΙΡΙΑΣυνεργασίες