Λεωφ. Βεΐκου 36, Γαλάτσι
217 0006600

Σχετικά με εμάς Canopus Brokers

Σχετικά με εμάς

Η «ΚΑΝΩΠΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ιδρύθηκε το 2013 με την αρχική επωνυμία «ΚΑΝΩΠΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.» από τον Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό Θεοφάνη Ρούσσα, με κύριο σκοπό την μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων και ήταν από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα που συστήθηκαν με αυτή τη νομική μορφή.

Αργότερα η εταιρία μετατράπηκε σε πολυπρόσωπη με την προσθήκη στην εταιρική της σύνθεση και της Διαπιστευμένης Ασφαλιστικής Δια-μεσολαβήτριας και Συμβούλου Ακίνητης Περιουσίας Φωτεινής Παπαχατζή και επέκτεινε τις δραστηριότητές της τόσο στον ασφαλιστικό κλάδο, πρακτορεύοντας σχεδόν το σύνολο των Ελληνικών ασφαλιστικών εταιριών και των προϊόντων τους, όσο και στον τομέα των μεσιτικών υπηρεσιών και της διαχείρισης ακίνητης περιουσίας.

Διαθέτουμε μεσιτικό γραφείο στο Γαλάτσι, μεσιτικό γραφείο στο Μαρούσι και είμαστε το καλύτερο μεσιτικό στην Αθήνα.

Η επωνυμία της προέρχεται συμβολικά από τον Κάνωπο, τον άλφα (α) Τρόπιδος, τον δεύτερο σε φωτεινότητα αστέρα της ουράνιας σφαίρας, που χρησιμοποιείται κυρίως για την πλοήγηση των πιο σύγχρονων διαστημικών συσκευών.

Ο συμβολισμός αυτός έγκειται κυρίως στο γεγονός ότι η εταιρία επιδιώκει να αποτελεί σημείο αναφοράς βάσει του τρόπου λειτουργίας της, που χαρακτηρίζεται από απόλυτη διαφάνεια, ακρίβεια και ειλικρίνεια, με επίκεντρο τον πελάτη και την υψηλή ποιότητα επιπέδου παροχής υπηρεσιών και προϊόντων, ανεξαρτήτως δραστηριότητας.

Είναι μια υγιής οικονομικά επιχείρηση με αυξανόμενη κερδοφορία και εύρος δραστηριοτήτων που δεν διστάζει να ανακαλύπτει και να υλοποιεί νέες επιχειρηματικές ιδέες.

Δείτε περισσότερα για την YOUR HOME SOLD πατώντας τον σύνδεσμο.

Σύντομα η επιχείρηση σκοπεύει να εισέλθει και στο χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Share it:

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρομαι για...

ΝΕΑΤα τελευταία νέα μας

Η ΕΤΑΙΡΙΑΣυνεργασίες