Λεωφ. Βεΐκου 36, Γαλάτσι
217 0006600

Ανακαινίσεις Canopus Brokers

Ανακαινίσεις

Ολικές Ανακαινίσεις - Ανακατασκευές

Σκέφτεστε να ανακαινίσετε την κατοικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο και φοβάστε το κόστος, τη διαδικασία και την ταλαιπωρία ; Ονειρεύεστε ένα σπίτι ή επιχείρηση με ξεχωριστό, μοναδικό, ιδιαίτερο, λειτουργικό, πολυτελή και απόλυτα ασφαλή σχεδιασμό ;

Τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα συζητήσουμε και θα καταγράψουμε τις δικές σας μοναδικές ανάγκες για την ανακαίνιση της παλαιάς σας κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

Κάθε ανακαίνιση είναι μοναδική και απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Με την υπέρ 20ετή εμπειρία μας σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα, έχουμε αποκτήσει την τεχνογνωσία και την ικανότητα να δίνουμε λύσεις και απαντήσεις σε κάθε απαίτηση.

Κατέχουμε καλά το αντικείμενο και είμαστε άριστοι γνώστες όλων των σύγχρονων υλικών και διαδικασιών ανακαίνισης. Ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σήμερα θα ενσωματωθεί στο έργο μας/σας, ενώ ο σχεδιασμός γίνεται πάντα με το βλέμμα στο μέλλον.

Ίσως είμαστε οι μοναδικοί που τολμάμε και δίνουμε εγγύηση 30 ετών στα έργα μας.

Παραδίδουμε το έργο εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος ενώ εσείς έχετε τον απόλυτο οικονομικό έλεγχο των δαπανών που πραγματοποιούνται. Είμαστε από τους λίγους που ακολουθούν αυτό το οικονομικό μοντέλο διαχείρισης στα έργα μας, καθώς εσείς ανά πάσα στιγμή γνωρίζετε με ακρίβεια το κόστος της ανακαίνισης και κατά συνέπεια και της δικής μας αμοιβής, η οποία υπολογίζεται με ποσοστό επί του πραγματικού κόστους κατασκευής και προ-συμφωνείται. Απλά, ξεκάθαρα και διάφανα.

Είναι αυτονόητο ότι αναλαμβάνουμε και όλες τις διαδικασίες αδειοδότησης που ίσως απαιτηθούν και παραδίδουμε με το «κλειδί στο χέρι». Παρακαλούμε σημειώστε ότι η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει "μερικές" ανακαινίσεις ή "μερεμέτια", παρά μόνο ολικές ανακατασκευές - ανακαινίσεις.

Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας είναι χωρίς καμία απολύτως δέσμευση ή οικονομική επιβάρυνση, όπου θα σας αναλυθεί και η διαδικασία πιθανής συνεργασίας μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ο αρμόδιος μηχανικός θα κανονίσει συνάντηση άμεσα.

Share it:

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρομαι για...

ΝΕΑΤα τελευταία νέα μας

Η ΕΤΑΙΡΙΑΣυνεργασίες