Λεωφ. Βεΐκου 36, Γαλάτσι
217 0006600

Ασφάλεια ζωής Canopus Brokers

Ασφάλεια ζωής

Ασφάλεια ζωής

Όπως έχουμε ξαναγράψει σε άλλες σελίδες αυτού του ιστότοπου, η ασφάλεια της ζωής μας δεν είναι πολυτέλεια, αλλά επιτακτική ανάγκη. Είναι μια πράξη ευθύνης και προς τον ίδιο μας τον εαυτό αλλά και αγάπης προς την οικογένειά μας.

Η έλλειψη χρημάτων για να ασφαλίσουμε τη ζωή μας δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Την ασφάλεια ζωής δεν την χρειάζεται στην πραγματικότητα αυτός που έχει οικονομική άνεση, αλλά αυτός που δεν έχει.

Σκληρά λόγια και αλήθειες θα γραφτούν παρακάτω για να τονίσουν την αναγκαιότητα της ασφάλισης της ζωής μας, κουλτούρα που είναι εδραιωμένη εδώ και πολλές δεκαετίες στον σύγχρονο δυτικό πολιτισμένο κόσμο.

Σίγουρα έχουμε όλοι ακούσει κάποιο περιστατικό όπου κάποιος έχασε τη ζωή του ξαφνικά ενώ ήταν απόλυτα «υγιής» και δεν είχε χρειαστεί ποτέ ούτε μια ασπιρίνη, όπως επίσης γνωρίζουμε και περιπτώσεις που άνθρωποι εξαιτίας κάποιας ξαφνικής ασθένειας ή ενός ατυχήματος, δεν μπόρεσαν να εργαστούν ξανά, τουλάχιστον όπως εργάζονταν πριν την ασθένεια ή το ατύχημα.

Τι γίνεται όταν αυτοί οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει υποχρεώσεις και όταν τα αγαπημένα τους πρόσωπα εξαρτώνται αποκλειστικά από αυτούς ; Κάθε οικογένεια έχει το δικό της τρόπο ζωής, τις δικές της υποχρεώσεις, τις δικές της δαπάνες και έξοδα.

Η πρόωρη απώλεια της ζωής ή η ανικανότητα για εργασία μπορεί να έχει εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες για την ποιότητα ζωής μίας οικογένειας, η οποία για να καλύψει ανάγκες της όπως, τρέχοντα έξοδα, αποπληρωμή δανείων, πληρωμή φόρων κληρονομιάς, κ.ά.,  μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο διαβίωσής της.

Η ασφάλιση ζωής είναι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσετε την οικογένειά σας. Με το κεφάλαιο που παρέχει στους δικαιούχους, τους δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές συνέπειες που έχει η πρόωρη απώλεια ζωής ή απώλεια του σταθερού εισοδήματος που την συντηρεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προτείνουμε, μέσα από μια μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων ζωής, το καλύτερο πρόγραμμα για εσάς και την οικογένειά σας, προσαρμοσμένο πάντα στις οικονομικές σας δυνατότητες.

Share it:

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρομαι για...

ΝΕΑΤα τελευταία νέα μας

Η ΕΤΑΙΡΙΑΣυνεργασίες