Λεωφ. Βεΐκου 36, Γαλάτσι
217 0006600

Ασφάλειες για Ασθένειες – Ατυχήματα Canopus Brokers

Ασφάλειες για Ασθένειες – Ατυχήματα

Ασθένειες - Ατυχήματα

Ατυχήματα συμβαίνουν παντού και καθημερινά. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι δεν πρόκειται ποτέ να πάθουν κάποιο ατύχημα ή σοβαρή ασθένεια.

Ατυχήματα μπορεί να συμβούν στη δουλειά, στο δρόμο, στο σπίτι, στις διακοπές. Παντού ! Μια ασθένεια που ίσως να μην γνωρίζατε ούτε το όνομά της, μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι, ειδικά αν υπάρχουν άνθρωποι που εξαρτώνται από εμάς, αν υπάρχουν σοβαρές υποχρεώσεις και κυρίως αν ΔΕΝ υπάρχει η οικονομική άνεση.

Κι εδώ θα πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα και να τονίσουμε ότι η δικαιολογία ότι δεν περισσεύουν χρήματα για μια ιδιωτική ασφάλιση, όχι απλώς είναι αστεία, αλλά είναι ένδειξη ανευθυνότητας, όχι μόνο απέναντι στον εαυτό μας, αλλά κυρίως προς τους αγαπημένους μας.

Δεν είναι δυνατόν κάποιος να διαθέτει χρήματα για τσιγάρα, αλκοόλ, επικίνδυνα sports, βελτίωση του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας, ακριβά ρούχα, παπούτσια και λοιπά αχρείαστα αξεσουάρ ή το τελευταίο μοντέλο κινητού τηλεφώνου, και να μην διαθέτει λίγα ευρώ τον μήνα για να ασφαλίσει τον εαυτό του και τους αγαπημένους του, από κάποια ατυχία ή ασθένεια, που μπορεί να προκύψει ξαφνικά.

Τι θέλουμε να πούμε ; Ότι αν χρειάζεται κάποιος μια ασφάλιση για κάποια σοβαρή ασθένεια, ή για κάποιο ατύχημα, είναι αυτός που ΔΕΝ έχει την οικονομική άνεση και όχι αυτός που την έχει. Δεν είναι προφανές ; Αυτός που έχει χρήματα, δεν θα χρειαστεί ποτέ να περιμένει στην ουρά αναμονής, σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο, ούτε θα αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες σε περίπτωση που δεν μπορεί να εργαστεί, για κάποιο χρονικό διάστημα, ή ακόμα και για το υπόλοιπο της ζωής του.

Το ότι η ιδιωτική ασφάλιση της υγείας και της ζωής είναι μόνο για τους πλούσιους, είναι απλά ένας αυτοδιαψευδόμενος μύθος. Το ακριβώς αντίθετο είναι. Είναι για αυτούς που εργάζονται καθημερινά για να εξασφαλίσουν ένα ασφαλές και αξιοπρεπές περιβάλλον διαβίωσης για τον εαυτό τους και την οικογένειά τους.
 
Μην αφήνετε στην τύχη την ασφάλεια και την αξιοπρεπή διαβίωση σας, καθώς και της οικογένειάς σας. Ασφαλιστείτε τώρα για οποιαδήποτε σχεδόν ασθένεια ή ατύχημα που μπορεί να σας συμβεί, και χαρείτε τη ζωή σας με τους αγαπημένους σας, χωρίς το άγχος του «κι αν μου συμβεί κάτι ».
 
Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και θα σας προτείνουμε τα καλύτερα προγράμματα από τις πιο μεγάλες και αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες ... για την ασφάλειά σας !
 

Share it:

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρομαι για...

ΝΕΑΤα τελευταία νέα μας

Η ΕΤΑΙΡΙΑΣυνεργασίες