Λεωφ. Βεΐκου 36, Γαλάτσι
217 0006600

Πρωτοβάθμια Περίθαλψη - Διαγνωστικά Canopus Brokers

Πρωτοβάθμια Περίθαλψη - Διαγνωστικά

Πρωτοβάθμια Περίθαλψη - Διαγνωστικά

Πρωτοβάθμια περίθαλψη είναι η Εξω-νοσοκομειακή Περίθαλψη, η οποία περιλαμβάνει ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, Check-Up, φυσιοθεραπείες, φάρμακα και γενικά κάθε ιατρική πράξη η οποία δεν απαιτεί την εισαγωγή του ασφαλισμένου σε κάποιο νοσοκομείο για πάνω από 24 ώρες.

Με τα προγράμματα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης & Διαγνωστικών / προληπτικών εξετάσεων αποκτάμε πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας χωρίς τις αναμονές και τις χρονοβόρες διαδικασίες των δημόσιων ταμείων.

Σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα, η οποία θέλει να δείξει πόσο σημαντική για την υγεία των ανθρώπων είναι η πρόληψη, η διάγνωση και η πρωτοβάθμια περίθαλψη, όσο αυξάνεται η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στον πληθυσμό, τόσο μεγαλώνει και το προσδόκιμο ζωής.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορούμε να σας προτείνουμε, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας, το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς και την οικογένειά σας.

Ενδεικτικά, τα προγράμματα πρωτοβάθμιας περίθαλψης, μπορούν να περιλαμβάνουν :

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ, ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΔΩΡΕΑΝ ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ (Check up), ΕΞΟΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ, ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ, ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ / ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΛΟΓΟΥ - ΟΜΙΛΙΑΣ & ΜΑΘΗΣΗΣ, ΠΑΡΟΧΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ, και πολλές παροχές ακόμα.

Τα προγράμματα αυτά είναι ευέλικτα και μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, και όλα αυτά με λιγότερο από 10 € / μήνα.

Το κόστος είναι τόσο χαμηλό που δεν υπάρχει δικαιολογία να μην αποκτήσει κάποιος ένα βασικό πακέτο πρωτοβάθμιας περίθαλψης για τον εαυτό του και την οικογένειά του.

Ελάτε στο γραφείο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας και θα το αποκτήσετε άμεσα, χωρίς καμία αναμονή και καμία ταλαιπωρία, και χωρίς έλεγχο ιατρικού ιστορικού.

Share it:

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρομαι για...

ΝΕΑΤα τελευταία νέα μας

Η ΕΤΑΙΡΙΑΣυνεργασίες