Λεωφ. Βεΐκου 36, Γαλάτσι
217 0006600

Νοσοκομειακά προγράμματα Canopus Brokers

Νοσοκομειακά προγράμματα

Νοσοκομειακά Προγράμματα

Όποιον κι αν ρωτήσετε για το ποιο είναι το πολυτιμότερο αγαθό σε αυτό τον κόσμο, θα σας απαντήσει χωρίς δεύτερη σκέψη : Η Υγεία.

Την αξία της οι περισσότεροι την συνειδητοποιούμε μόνο όταν την χάνουμε, καθώς μέχρι να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα την θεωρούμε δεδομένη.
 
Όποια, όμως, κι αν είναι η στάση της ζωής σας, είτε γυμνάζεστε είτε όχι, είτε τρώτε υγιεινά είτε όχι, είτε καπνίζετε είτε όχι, κανείς δεν μπορεί να σας διασφαλίσει ότι ποτέ δεν θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα υγείας, σοβαρό ή όχι.
 
Δυστυχώς, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε με την «οικονομική κρίση» ακόμα παρούσα, το δημόσιο σύστημα υγείας αδυνατεί να προσφέρει ακόμα και βασικές υπηρεσίες, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ο χρόνος ανταπόκρισης του για κάποια θεραπεία ή επέμβαση, μπορεί να μετριέται ακόμα και σε μήνες ! Και αναφερόμαστε σε περιπτώσεις σοβαρών ασθενειών, π.χ. καρδιοπάθειες, κακοήθειες, κ.λ.π.
 
Η μοναδική αξιόπιστη και σίγουρη λύση απέναντι στα προβλήματα του δημόσιου συστήματος υγείας είναι η ιδιωτική ασφάλιση υγείας μέσω κάποιου εξειδικευμένου προγράμματος νοσοκομειακής περίθαλψης, από συγκεκριμένες εταιρείες που έχουμε να σας προτείνουμε.
 
Τι μπορεί να σας προσφέρει ένα πακέτο νοσοκομειακής περίθαλψης και προστασίας υγείας ;
 
  • Σας προσφέρει πλήρη κάλυψη για την αποκατάσταση των οικονομικών συνεπειών που μπορεί να επιφέρει η βλάβη της υγείας σας ή/και των μελών της οικογένειάς σας.
  • Σας καλύπτει πλήρως τις δαπάνες της νοσοκομειακής ή εξω-νοσοκομειακής περίθαλψης, ιατρικής και νοσηλευτικής βοήθειας, καθώς και το εισόδημα που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας για την κάλυψη άλλων οικονομικών υποχρεώσεων σας.
  • Σας παρέχει την ελευθερία να επιλέγετε εσείς το νοσοκομείο, την θέση νοσηλείας, το γιατρό, καθώς και το ύψος και το είδος των παροχών ανάλογα με την ηλικία σας, το επάγγελμα και τις γενικότερες ανάγκες σας.
  • Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς την χρονική διάρκεια κάλυψης, ισόβια ή ορισμένου χρόνου.
  • Σας δίνει την δυνατότητα να επιλέγετε εσείς το ύψος των ασφαλίστρων που θα καταβάλλετε ανάλογα με τις παροχές που θα επιλέξετε και δεν σας το επιβάλλει κανένας άλλος.

Κάτω από το πρίσμα αυτών των σκέψεων, σας προτρέπουμε να ενεργήστε άμεσα και να ενημερωθείτε επικοινωνήστε μαζί μας για να αποκτήσετε κι εσείς το καλύτερο πακέτο προστασίας της Υγείας σας, με πολύ προσιτό κόστος.

Μην διαπραγματεύεστε το πολυτιμότερο αγαθό του κόσμου, την Υγεία σας !

 

Share it:

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρομαι για...

ΝΕΑΤα τελευταία νέα μας

Η ΕΤΑΙΡΙΑΣυνεργασίες