Λεωφ. Βεΐκου 36, Γαλάτσι
217 0006600

Ασφάλειες Αεροσκαφών Canopus Brokers

Ασφάλειες Αεροσκαφών

Ασφάλεια Drones - αεροσκαφών

Η ασφάλιση αεροσκαφών αποτελεί από μόνη της έναν ιδιαίτερο κλάδο στον τομέα των ασφαλίσεων.

Δεν είναι όλοι οι κίνδυνοι ασφαλίσιμοι καθώς σύμφωνα με το διεθνές ασφαλιστικό δίκαιο, ασφαλίζονται μόνο οι κίνδυνοι που προκύπτουν από τυχαία περιστατικά, από ανωτέρα βία και από ελαφρά αμέλεια του ασφαλιζόμενου.

Καθώς οι κίνδυνοι που σχετίζονται με ένα αεροσκάφος είναι πάρα πολλοί, μόνο λίγες ασφαλιστικές εταιρίες και κυρίως του εξωτερικού, αναλαμβάνουν τέτοιου είδους ασφαλίσεις.

Όταν λέμε αεροσκάφος, εννοούμε σχεδόν κάθε πτητική μηχανή, όπως μικρά μονοκινητήρια ή δικινητήρια αεροσκάφη, ανεμόπτερα, ελικόπτερα και φυσικά τα μεγάλα επιβατικά αεροπλάνα που όλοι γνωρίζουμε.

Για την Ελληνική πραγματικότητα μπορούμε να προσφέρουμε ασφαλίσεις μικρών ιδιωτικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων καθώς και επαγγελματικών αεροσκαφών, όπως π.χ. αεροσκάφη αεροψεκασμών, αεροφωτογράφησης, αεροχαρτογράφησης, πυροσβεστικά, κλπ.

Επίσης, προσφέρουμε πλήρη ασφάλιση για ιδιωτικής χρήσης (αναψυχής) αλλά και επαγγελματικής χρήσης drones, δηλαδή για Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ).

Ασφαλίστε τον εαυτό σας και το drone σας για βασική αστική ευθύνη έναντι τρίτων, που μπορεί να προκύψει από ζημιές που μπορεί να προκαλέσει το drone κατά την πτήση του ή πιθανή πτώση του. Είναι υποχρεωτικό και θα σας απαλλάξει από το άγχος πιθανής ζημιάς.

Ελάτε στο γραφείο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας και μειώστε το κόστος ασφάλισής σας άμεσα ή αποκτήστε περισσότερες παροχές με τα ίδια χρήματα !

Share it:

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρομαι για...

ΝΕΑΤα τελευταία νέα μας

Η ΕΤΑΙΡΙΑΣυνεργασίες