Λεωφ. Βεΐκου 36, Γαλάτσι
217 0006600

Ασφάλειες Σκαφών – Πλοίων Canopus Brokers

Ασφάλειες Σκαφών – Πλοίων

Ασφάλειες Σκαφών

Ελλάδα σημαίνει γαλάζιο. Γαλάζιο σημαίνει θάλασσα. Θάλασσα σημαίνει διακοπές. Διακοπές σημαίνει αναψυχή και αναψυχή σημαίνει σκάφος.

Η σωστή και πλήρης ασφάλιση του σκάφους αναψυχής θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Για οτιδήποτε απρόοπτο συμβεί στο σκάφος ή στους επιβαίνοντες σε αυτό, μπορούμε να σας καλύψουμε μέσα από τα προγράμματα επιλεγμένων και εξιδεικευμένων στον τομέα αυτό ασφαλιστικών εταιρειών.

Εκτός από την βασική ασφάλιση για αστική ευθύνη που αφορά σε ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους, υπάρχουν και πλήθος άλλων καλύψεων όπως π.χ. ασφάλεια μερικής ή ολικής κλοπής, ίδιες ζημιές από σύγκρουση, πρόσκρουση ή προσάραξη, ζημιές από πυρκαγιά ή άλλους κινδύνους θαλάσσης.

Προαιρετικά, μπορείτε να ασφαλίσετε τις μηχανές του σκάφους, ζημιές που μπορεί να προκληθούν κατά τη μεταφορά του με τρέιλερ, τα προσωπικά σας αντικείμενα εντός του σκάφους, τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του σκάφους, ραντάρ, συστήματα εντοπισμού και επικοινωνίας, κλπ.

Υπάρχουν και πακέτα που περιλαμβάνουν πλήρη νομική προστασία, καλύψεις για θαλάσσια sports και σκιέρ, αμέλεια καπετάνιου ή πληρώματος, θαλάσσια βοήθεια, κακόβουλες πράξεις, κλπ.

Δεν ασφαλίζουν όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες όλα τα σκάφη, οπότε είναι καλό να μας συμβουλευτείτε έχοντας τα πλήρη στοιχεία του σκάφους σας ώστε να μπορέσουμε να σας κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά με τις περισσότερες καλύψεις.

Όλα τα ανωτέρω αφορούν αποκλειστικά ιδιωτικής χρήσης σκάφη αναψυχής. Για επαγγελματικά σκάφη - πλοία επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε για τα διαθέσιμα πακέτα κάλυψης, ανάλογα πάντα με την επαγγελματική δραστηριότητα και την επικινδυνότητα της.

Share it:

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρομαι για...

ΝΕΑΤα τελευταία νέα μας

Η ΕΤΑΙΡΙΑΣυνεργασίες