Λεωφ. Βεΐκου 36, Γαλάτσι
217 0006600

Ασφάλειες Μοτοσυκλετών Canopus Brokers

Ασφάλειες Μοτοσυκλετών

Τι είναι η ασφάλεια μοτοσυκλέτας ;

Η ασφάλεια μοτοσυκλέτας παρέχει οικονομική προστασία από υλικές ζημιές ή / και σωματικές βλάβες που προκύπτουν από τροχαίες συγκρούσεις και από την αστική ευθύνη που μπορεί να προκύψει από αυτές. Η ασφάλιση μοτοσυκλέτας μπορεί, επίσης, να προσφέρει οικονομική προστασία από την κλοπή της καθώς και από υλικές ζημιές, οι οποίες μπορεί να προκληθούν από άλλες αιτίες εκτός των συγκρούσεων, π.χ. φυσικά φαινόμενα.

Ασφαλίζουμε κάθε είδους μοτοσυκλέτα, όπως και ειδικά οχήματα όπως π.χ. snowmobiles, go-carts, ATV’s ή RV’s, κλπ. Ασφαλίζουμε ακόμα και ποδήλατα και φυσικά τους αναβάτες τους.

Η βασική ασφάλιση είναι υποχρεωτική εκ του Νόμου και τα πρόστιμα για ανασφάλιστη μοτοσυκλέτα είναι πολύ υψηλά.

Εκτός των υποχρεωτικών βασικών καλύψεων, υπάρχουν δεκάδες άλλες παροχές που μπορείτε να προσθέσετε στο συμβόλαιό σας, όπως π.χ. οδική βοήθεια, νομική προστασία, ολική ή μερική κλοπή, πυρκαγιά, τρομοκρατικές ή κακόβουλες ενέργειες, ίδιες ζημιές, φυσικά φαινόμενα, θεομηνίες, χαλαζοπτώσεις, προσωπικό ατύχημα οδηγού ή / και επιβατών, αερομεταφορά τραυματία, και πολλές άλλες ακόμα.

Συνεργαζόμαστε με ΟΛΕΣ (σχεδόν) τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες και μπορούμε σε πραγματικό χρόνο να σας ετοιμάσουμε προσφορές από όποιες ασφαλιστικές εταιρείες επιθυμείτε εσείς. Ελάτε στο γραφείο μας ή στείλτε μας αντίγραφο του υπάρχοντος ασφαλιστηρίου, της άδειας οδήγησης και της άδειας κυκλοφορίας και μπορούμε να σας δώσουμε επιτόπου ή να στείλουμε στο mail σας τις προσφορές μας.

Προσοχή καθώς δεν ασφαλίζουν όλες οι εταιρείες κλοπή μοτοσυκλέτας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούμε να εκδώσουμε το συμβόλαιό σας σε λίγα λεπτά, εφόσον υπάρχουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και υπάρχει δυνατότητα άμεσης εξόφλησης.

Τα βασικά δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι η άδεια οδήγησης (δίπλωμα) του οδηγού, η άδεια κυκλοφορίας και το προηγούμενο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αν υπάρχει. Αν δεν υπάρχει ή πρόκειται για καινούργιο όχημα ή και μεταχειρισμένο από έμπορο, θα σας δοθούν τα επιπλέον έγγραφα και υπεύθυνες δηλώσεις που απαιτούνται από τον πωλητή.

Στο πρακτορείο μας υπάρχει δυνατότητα άμεσης πληρωμής και εξόφλησης των συμβολαίων σας, με μετρητά ή με κάρτα. Παρέχονται επιπλέον εκπτώσεις για περισσότερα ασφαλιζόμενα οχήματα ή εφόσον έχετε και άλλα ασφαλιστικά προϊόντα, π.χ. ασφάλεια ζωής ή κατοικίας στην ίδια εταιρεία.

Ελάτε στο γραφείο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας και μειώστε το κόστος ασφάλισής σας άμεσα ή αποκτήστε περισσότερες παροχές με τα ίδια χρήματα !

 

Share it:

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρομαι για...

ΝΕΑΤα τελευταία νέα μας

Η ΕΤΑΙΡΙΑΣυνεργασίες