Λεωφ. Βεΐκου 36, Γαλάτσι
217 0006600

Ασφάλειες αυτοκινήτων Canopus Brokers

Ασφάλειες αυτοκινήτων

Τι είναι η ασφάλεια αυτοκινήτου ;

Η ασφάλιση αυτοκινήτων παρέχει οικονομική προστασία από υλικές ζημιές ή / και σωματικές βλάβες που προκύπτουν από τροχαίες συγκρούσεις και από την αστική ευθύνη που μπορεί να προκύψει από αυτές. Η ασφάλιση αυτοκινήτου μπορεί, επίσης, να προσφέρει οικονομική προστασία από την κλοπή του οχήματος καθώς και από υλικές ζημιές στο όχημα, οι οποίες μπορεί να προκληθούν από άλλες αιτίες εκτός των συγκρούσεων, π.χ. φυσικά φαινόμενα.

Ασφαλίζουμε κάθε είδους όχημα ή τροχοφόρο. Ενδεικτικά, εκτός των κλασικών Ι.Χ. και μοτοσυκλετών, ασφαλίζουμε φορτηγά, βυτιοφόρα, ταξί, λεωφορεία, ειδικά οχήματα όπως π.χ. snowmobiles, go-carts, ATV’s ή RV’s, αντίκες ή ειδικά διασκευασμένα οχήματα, τροχόσπιτα, κλπ.

Η βασική ασφάλιση είναι υποχρεωτική εκ του Νόμου και τα πρόστιμα για ανασφάλιστο όχημα είναι πολύ υψηλά.

Εκτός των υποχρεωτικών βασικών καλύψεων, υπάρχουν δεκάδες άλλες παροχές που μπορείτε να προσθέσετε στο συμβόλαιό σας, όπως π.χ. οδική βοήθεια, νομική προστασία, ολική ή μερική κλοπή, πυρκαγιά, τρομοκρατικές ή κακόβουλες ενέργειες, κάλυψη ηχοσυστημάτων, ίδιες ζημιές, φυσικά φαινόμενα, θεομηνίες, χαλαζοπτώσεις, θραύση κρυστάλλων, προσωπικό ατύχημα οδηγού ή / και επιβατών, αερομεταφορά τραυματία, αντικατάσταση οχήματος, απώλεια ή κλοπή εγγράφων και περιεχομένου, ληστεία, και πολλές άλλες ακόμα.

Συνεργαζόμαστε με ΟΛΕΣ (σχεδόν) τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες και μπορούμε σε πραγματικό χρόνο να σας ετοιμάσουμε προσφορές από όποιες ασφαλιστικές εταιρείες επιθυμείτε εσείς. Ελάτε στο γραφείο μας ή στείλτε μας αντίγραφο του υπάρχοντος ασφαλιστηρίου, της άδειας οδήγησης και της άδειας κυκλοφορίας και μπορούμε να σας δώσουμε επιτόπου ή να στείλουμε στο mail σας τις προσφορές μας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούμε να εκδώσουμε το συμβόλαιό σας σε λίγα λεπτά, εφόσον υπάρχουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και υπάρχει δυνατότητα άμεσης εξόφλησης.

Τα βασικά δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι η άδεια οδήγησης (δίπλωμα) του οδηγού, η άδεια κυκλοφορίας και το προηγούμενο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αν υπάρχει. Αν δεν υπάρχει ή πρόκειται για καινούργιο όχημα ή και μεταχειρισμένο από έμπορο, θα σας δοθούν τα επιπλέον έγγραφα και υπεύθυνες δηλώσεις που απαιτούνται από τον πωλητή.

Στο πρακτορείο μας υπάρχει δυνατότητα άμεσης πληρωμής και εξόφλησης των συμβολαίων σας, με μετρητά ή με κάρτα. Παρέχονται επιπλέον εκπτώσεις για περισσότερα ασφαλιζόμενα οχήματα ή εφόσον έχετε και άλλα ασφαλιστικά προϊόντα, π.χ. ασφάλεια ζωής ή κατοικίας στην ίδια εταιρεία.

Μη χάσετε την προσφορά μας, και κερδίστε ένα δωρεάν πλύσιμο του οχήματός σας σε κάθε ανανέωση του συμβολαίου σας εξάμηνης διάρκειας, ή δύο πλυσίματα σε κάθε ανανέωση δωδεκάμηνης διάρκειας * (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).

Ελάτε στο γραφείο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας και μειώστε το κόστος ασφάλισής σας άμεσα ή αποκτήστε περισσότερες παροχές με τα ίδια χρήματα !

 

Share it:

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρομαι για...

ΝΕΑΤα τελευταία νέα μας

Η ΕΤΑΙΡΙΑΣυνεργασίες