Λεωφ. Βεΐκου 36, Γαλάτσι
217 0006600

Οδική Βοήθεια Canopus Brokers

Οδική Βοήθεια

Οδική βοήθεια

Η οδική βοήθεια πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας ολοκληρωμένης ασφάλισης κάθε είδους οχήματος.

Είτε έχετε ένα μικρό Ι.Χ. ή μοτοσυκλέτα, είτε ένα επαγγελματικό όχημα ή μεγάλο φορτηγό, η κάλυψη οδικής βοήθειας θα σας εξασφαλίσει διαδρομές χωρίς το άγχος κάποιας απρόσμενης μηχανικής βλάβης ή ατυχήματος.

Συνήθως, οι περισσότεροι οδηγοί επιλέγουν κάλυψη οδικής βοήθειας μαζί με την βασική ασφάλιση της αστικής ευθύνης στην ίδια ασφαλιστική εταιρεία. Αν όμως κάποιος κοιτάξει προσεκτικά, θα δει ότι μπορεί να επιλέξει ένα βασικό πακέτο ασφάλισης χωρίς οδική βοήθεια και να επιλέξει ξεχωριστά ένα άλλο πακέτο οδικής βοήθειας στο ίδιο ή με ελάχιστα αυξημένο κόστος, που όμως θα του προσφέρει πολλές περισσότερες καλύψεις.

Ανάλογα με τη χρήση του οχήματος, ίσως κάποιος να μην κρίνει απαραίτητο να έχει κάποιο πιο εξιδεικευμένο πακέτο κάλυψης οδικής βοήθειας, όμως κάποιος επαγγελματίας που κάνει πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα ανά έτος, σίγουρα θα θελήσει να έχει την πιο άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση που μπορεί να έχει.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος μπορεί να περιμένει ακόμα και ώρες μέχρι να φτάσει η οδική βοήθεια. Και τι γίνεται αν στο όχημα επιβαίνουν παιδιά ή ηλικιωμένοι που δεν μπορούν να περιμένουν με τις ώρες ή έχουν θέματα υγείας ; Τι γίνεται αν το όχημα είναι επαγγελματικό και μεταφέρει επιβάτες ή πολύτιμα – ευπαθή εμπορεύματα ;

Ζητείστε τη πρότασή μας για ασφάλιση οδικής βοήθειας που μπορεί να περιλαμβάνει ακόμα και επιτόπου αποκατάσταση βλάβης, εφόσον αυτό είναι εφικτό, κάλυψη εξόδων παραμονής σε ξενοδοχείο, όχημα αντικατάστασης, ιατρική φροντίδα επιτόπου ή με μεταφορά, διεκπεραίωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών σε περίπτωση ατυχήματος – σύγκρουσης και θα είστε σίγουροι και ξέγνοιαστοι σε κάθε ταξίδι, ακόμα κι μείνετε από καύσιμα ή πρέπει απλά να αλλάξετε ένα λάστιχο.

Όλες οι προαναφερόμενες καλύψεις είναι διαθέσιμες και για μεγάλα και βαρέα οχήματα, φορτηγά, λεωφορεία, κλπ, και ανάλογα με την επιλογή σας μπορεί να ισχύουν και στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες.

Αν για εσάς ο χρόνος είναι χρήμα και ο προορισμός δεν είναι διαπραγματεύσιμος για τους επιβάτες σας και τα φορτία σας, θα πρέπει να σκεφτείτε άμεσα ένα ξεχωριστό κάλυψης οδικής βοήθειας κι εμείς θα σας προτείνουμε τα καλύτερα να επιλέξετε.

Ελάτε στο γραφείο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας και μειώστε το κόστος ασφάλισής σας άμεσα ή αποκτήστε περισσότερες παροχές με τα ίδια χρήματα !

Share it:

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρομαι για...

ΝΕΑΤα τελευταία νέα μας

Η ΕΤΑΙΡΙΑΣυνεργασίες